Handelsbetingelser

De nedenstående betingelser er gældende for alle transaktioner hos KlimaC, med mindre andet skriftligt er aftalt imellem KlimaC og køberen.

1. KØB HOS KlimaC:
Der er ikke indgået en bindende købeaftale med KlimaC, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra KlimaC.

2. PRISER:
Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for: Valutaændringer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

3. SALG GENERELT:
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres ikke hverken ved prisfald eller stigning.

4. LEVERING:
Vi leverer fra dag til dag.

5. FORTRYDELSE/AFBESTILLINGER/RETUR:
ØNSKER DU AT AFBESTILLE ELLER ANNULLERE EN ALLEREDE AFGIVET BESTILLING, BØR DETTE GØRES TELEFONISK PÅ 20667493. ALTERNATIVT KAN DET SKE VED, AT FREMSENDE EN E-MAIL MED MÆRKET "AFBESTILLING" TIL: jkj@KLIMAC.DK
HAR DU MODTAGET EN ORDREBEKRÆFTELSE PR. E-MAIL KAN DENNE RETURNERES TIL AFSENDER MED TEKSTEN "AFBESTILLING!" INDSAT I EMNETEKST. AFBESTILLING BØR SKE INDEN KL. 14:00 SAMME DAG, SOM BESTILLINGEN ER FORETAGET.

SKULLE DU FORTRYDE DIT KØB INDENFOR 14 DAGE FRA MODTAGELSESTIDSPUNKTET, TILBAGEBETALER VI VARENS PRIS INKL. FRAGT OG GEBYR.

VARER DER RETURNERES UFRANCO ELLER PÅ EFTERKRAV, NÆGTES MODTAGELSE.
VAREN SKAL RETURNERES I VÆSENTLIG SAMME STAND OG MÆNGDE.
VED RETURNERING BEDES DU BRUGE DANSKE FRAGTMÆND - IKKE ALTERNATIVE PAKKE DISTRIBUTØRER.
RETURFRAGTEN BETALES AF KUNDEN.
DU BØR SENDE VAREN FORSVARLIGT EMBALLERET - SAMMEN MED EN KOPI AF FAKTURAEN ELLER OPLYS FAKTURA-NUMMER OG SKRIV TYDELIGT AT DU ØNSKER AT GØRE BRUG AF FORTRYDELSES RETTEN OG AT DU DERFOR ØNSKER AF FÅ TILBAGEBETALT VARENS PRIS.
DU KAN OGSÅ FORTRYDE DIT KØB VED AT NÆGTE MODTAGELSE AF FORSENDELSEN.
DU KAN OGSÅ RETURNERE VAREN FYSISK, VED AT LAVE AFTALE MED OS OMKRING TIDSPUNKT FOR RETURNERING. DETTE KAN SKE PÅ TLF. 75132199. RETURNERING KAN SKE TIL VOR FIRMAADRESSE PÅ MURERVEJ 8 6710  ESBJERG V. 
VARER SENDT TIL OS PÅ OPKRÆVNING VIL BLIVE NÆGTET MODTAGELSE

6. BETALING:
Betaling er netto kontant.
De mulige betalingsmåder er:
Dankort / Visa

7. REKLAMATIONSRET:
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos KlimaC. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen. Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent

8. ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN:
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles KlimaC inden rimelig tid efter du har opdaget manglen. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning . Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til KlimaCompagniets udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af KlimaC
Varen kan fysisk returneres til vor firmaadresse af kunden.

9. TILBAGESENDTE VARER SOM IKKE INDEHOLDER FEJL:
Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til KlimaC, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, eller konstateres at være uden for reklamationsret, bliver varen tilbagesendt til kunden. Varer skal returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.
Returneringsadressen er vor lageradresse: Præstegårdvej 15, 6851 Janderup
10. FORSVARLIG RETURNERING:
Alle produkter, der returneres til KlimaC skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. KlimaC anbefaler, at varen returneres via Danske Fragtmænd, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Danske Fragtmænds system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til KlimaCompagniet. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

11. KONTRAKT SPROG
Kontrakter(Ordrebekræftelse og Faktura) på KlimaC indgåes på dansk. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til jkj@klimac.dk

12. SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE:
Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.
Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato.
Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. KlimaC forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1 % pr. påbegyndt måned.

13. FORBEHOLD FOR PRISFEJL, UDSOLGTE VARER MV.
Der tages forbehold for: Valutaændringer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl

14. ER DU I TVIVL:
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler KlimaC at du ringer på telefon 20667493


KlimaC drives som enkeltmandsvirksomhed
SE-nummer: 12058330

KlimaC`s mål at sælge varen til en fornuftig pris og sørge for en så kort leveringstid/montering som muligt. Vi har over 90% af vort varesortiment på lager, og kan derfor normalt levere 1-2 hverdage efter vi har modtaget en bestilling.

KlimaC er organiseret decentralt i en flad organisation og medarbejdere/montører har et selvstændigt ansvar med tilhørende beføjelser.